close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Barcelona

Fa escassament uns dies que vam donar per finalitzada la reforma integral d’una vivenda situada al barri d’Hostafrancs de Barcelona. Es va tractar de la rehabilitació total de un petit habitatge que consta d’un espai en el qual s’ubiquen la sala i la cuina, un dormitori i una cambra de bany.

Abans de comentar els detalls més interessants, compartim un vídeo amb els acabats generals d’aquest nou treball de reforma integral.

Reforma de cuina

La cuina, que és oberta, es va distribuir en forma de L. Al costat esquerre es va col·locar un primer tram de taulell, oferint una àmplia superfície de suport i equipat amb una placa vitroceràmica. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram, aquesta vegada equipat amb una pica individual. A la zona dreta es va col·locar un moble de cuina en el qual es van encastar la nevera, el forn i el microones.

El disseny d’aquesta reforma de cuina també està molt cuidat. El moble de cuina, que ofereix capacitat d’emmagatzematge a la part inferior del taulell de cuina és blanc, mentre que la pared de la cuina està enrajolada amb rajoles grises. Tot això encaixa molt bé amb la paret de maó vist del saló.

Dormitori amb bany

El dormitori principal, amb parets grises i paviment de parquet, compta amb una cambra de bany propi. Aquest disposa d’un equipament sanitari molt complet compost amb un lavabo amb calaixera en incorporada, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Pel que fa al disseny interior, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i la resta es va pintar de beige. Per al paviment es va instal·lar un terra hidràulic de diferents colors. Tot el conjunt genera una estança molt fresca i lluminosa.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix els millors projectes de reforma integral per a la teva llar. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense compromís.