close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Travessera de les Corts

Durant aquests últims mesos hem estat realitzant la reforma integral d’un habitatge situat a la Travessera de les Corts de Barcelona. Un cop finalitzada, el resultat ha estat molt satisfactori, ja que s’han aconseguit estances molt acollidores.

En línies generals es van utilitzar colors neutres a l’hora de pintar les parets i es va optar per un paviment de parquet laminat per al sòl de la majoria de les estances. Tots els detalls d’aquest nou treball de reforma integral poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en un espai obert i per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució a dos fronts. A la part de la dreta, la enganxada a la paret, es va col·locar un tram de taulell de cuina equipat amb una pica d’un sol si. Aquest ofereix una àmplia superfície de suport i de treball, a més de capacitat d’emmagatzematge a la part inferior.

Ja a la part esquerra, l’oberta, es va disposar un nou tram de taulell de cuina equipat amb una placa vitroceràmica i un forn encastat just a sota. Al seu torn i habilitada amb uns tamborets, aquesta taulell pot utilitzar com a barra de cuina, aconseguint un espai perfecte per realitzar les ingestes diàries de forma més distesa.

Reforma de banys

Els dos banys amb què compta l’habitatge disposen d’un equipament sanitari molt complet que ofereixen les millors prestacions en el seu ús. En ambdós casos es van instal·lar un lavabo amb moble incorporat, un vàter i una dutxa.

Per al seu disseny interior es va apostar per parets enrajolades que generessin una sensació acollidora i àmplia, molt important en una estada d’ús diari.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia trobaràs als professionals adequats perquè la teva reforma integral tingui tot allò que necessites per a la teva llar. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.