close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Igualada de Barcelona

Recentment a l’empresa de reformes integrals Grup Inventia vam finalitzar una reforma de bany al carrer Igualada de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació parcial que va finalitzar amb uns acabats tan excel·lents com a satisfactoris.

La premissa principal en aquesta reforma de bany era aconseguir una estança completament equipada, que oferís les millors prestacions, al costat d’un disseny agradable i fresc. Abans de comentar els detalls d’aquest nou treball, presentem els acabats en el següent vídeo.

Equipament de reforma de bany

Després de la seva reforma, la cambra de bany disposa d’un equipament sanitari molt complet i que ofereix un ús molt funcional. A la part de l’esquerra es va col·locar al lavabo, de disseny quadrat i sobre un moble per a l’emmagatzematge amb acabats en fusta. Just al seu costat es va instal·lar un vàter suspès, una opció molt recomanable per a no restar-li espai visual a l’estança. Ja a la part dreta s’ubica la dutxa. Aquesta està encastada i protegida per una mampara de portes corredisses transparents.

Disseny de bany

El disseny interior de l’estança es va cuidar al detall per obtenir un resultat perfecte. D’entrada, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles bisellades blanques, mateix color amb què es va pintar la resta de la paret.

Això encaixa de meravella amb el paviment hidràulic instal·lat, que combina colors blaus i marrons. Sens dubte es va aconseguir una espaia molt àmplia visualment i molt lluminosa.

Reforma de bany a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els millors professionals perquè la teva reforma de bany sigui un èxit. Informa’t sense compromís de tots els nostres serveis en contactar amb nosaltres.