close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de banys a Sitges

A Grupo Inventia hem finalitzat recentment una nova rehabilitació. En aquest cas es va tractar de la reforma de banys en un habitatge situat a la localitat barcelonina de Sitges.

En aquest habitatge vam rehabilitar el bany del dormitori suite i el bany de cortesia. Les dues estances van veure millorada tant la seva imatge com el seu equipament sanitari i ara ofereixen les millors prestacions per al seu ús.

Totes les millores realitzades en aquesta reforma de banys les pots apreciar amb major detall al vídeo que compartim a continuació.

Reforma de bany suite

En disposar d’una superfície àmplia, aquesta reforma de bany es va equipar per complet i es va utilitzar un disseny que aconseguís transmetre calidesa i benestar. En aquest bany vam instal·lar un lavabo doble amb calaixera incorporada, perfecta per emmagatzemar productes de bany, un vàter i una àmplia dutxa protegida per una mampara.

Per al disseny d’aquesta reforma de bany alicatamos les parets fins a mitja alçada amb rajoles de color beige i pintem la resta de blanc. Per al paviment, vam utilitzar un gres de color marró.

Reforma de bany de cortesia

Igual que l’anterior, la cambra de bany de cortesia es va equipar per complet amb un lavabo amb moble incorporat, un vàter i una dutxa.

No obstant això, en aquesta reforma de bany apliquem un punt de color per mitjà del disseny. En aquest cas alicatamos les parets fins a mitja alçada amb rajoles de color blau i pintem d’una tonalitat baixa de marró la resta de la paret. Aquesta combinació de colors, unida a la llum natural amb què compta l’estada, generar més sensació d’amplitud i un ambient molt fresc.

Grup Inventia reforma de banys

Amb Grupo Inventia gaudiràs d’uns resultats increïbles en la teva reforma de banys. Per conèixer tots els serveis que oferim només has de contactar amb nosaltres.