close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Trafalgar de Barcelona

A Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma de cuina a la ciutat de Barcelona, concretament al carrer Trafalgar. Gràcies al treball de rehabilitació s’ha aconseguit una estança completament equipada i que ofereix les millors prestacions en el seu ús.

En el següent vídeo es poden apreciar tots els detalls d’aquesta nova reforma de cuina.

Distribució i equipament

La cuina ocupa una estança pròpia i està distribuïda a dos fronts. A l’extrem de la part dreta s’ubica la nevera, perquè tot seguit neixi el taulell. Aquesta arriba fins a l’altre extrem i està equipada amb una cuina de tres fogons i amb una pica d’un sol si. A més, ofereix una àmplia superfície de suport i de treball.

A la part esquerra es va col·locar un moble de cuina que també compta amb un taulell, un espai extra de suport. En aquest es van encastar el forn i el microones, als quals acompanya una vinoteca, encastada a la part inferior.

Disseny de cuina

En aquesta reforma de cuina es va apostar pels tons neutres. El moble de cuina i els fogons és blanc, mentre que la pared és gris. En el seu conjunt, l’estança llueix àmplia i lluminosa.

Un altre detall es troba a la finestra que dóna a l’exterior, ja que és rodona i trenca amb la imatge típica de les finestres quadrades. Al seu torn, li aporta una imatge moderna a aquesta reforma de cuina.

Reforma de cuina a Barcelona

Grupo Inventia compta amb un departament especialitzat perquè la teva reforma de cuina sigui tal com tu vulguis. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense compromís.