close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Congrés de Barcelona

Recentment hem finalitzat la reforma de cuina que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Congrés de Barcelona. Després del treball realitzat, l’estada llueix una imatge espectacular en què s’ha sabut unir el disseny amb la funcionalitat.

Distribució i equipament de cuina

En aquest cas es tracta d’una cuina es superfície àmplia en la qual s’ha utilitzat una distribució en forma de L. Una de les grans millores en aquest treball és que s’han col·locat armaris i calaixos al llarg de tota la part inferior i superior de les taulells.

A l’extrem de la part dreta es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix el tram de taulell principal. A més d’oferir una àmplia superfície de suport, està equipat amb una placa vitroceràmica i una pica individual.

Aquesta taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram, més reduït, però perfecte per a usar-se com a superfície de suport i de treball.

Disseny de cuina

En aquesta reforma de cuina va modernitzar l’estançaa dotant-la de les millors prestacions a través d’un toc d’estil rústic. El moble de cuina és de color blanc i combina perfectament amb els tons beige de les taulells i el terra.

Un gran detall de disseny interior de la cuina és la pared, que es va enrajolar amb rajoles marrons i beige que creen un efecte òptic molt agradable.

Reforma de cuina a Barcelona

La teva reforma de cuina tindrà tot allò que necessitis gràcies als professionals de Grupo Inventia. Contacta amb nosaltres i t’oferirem les millors solucions a totes les teves necessitats.