close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de piscina y bany a Sant Just Desvern

Reforma de piscina y bany a Sant Just Desvern

Fa escassament uns dies que a Grup Inventia hem finalitzat una reforma parcial a la localitat barcelonina de Sant Just Desvern. En aquesta ocasió hem rehabilitat dos elements d’una casa: la piscina i el bany.

Com a empresa de reformes integrals interiors i exteriors, vam poder oferir el millor projecte per rehabilitar la zona exterior de l’habitatge. Abans de detallar el projecte, compartim un vídeo en el què es poden apreciar els detalls d’aquesta reforma de piscina i de bany.

Reforma de piscina

En aquest cas els propietaris necessitaven rehabilitar el sòl exterior de la piscina, ja que el clima ho havia minvat i fins i tot era perillós caminar sobre ell. Els nostres departaments de disseny i execució d’obra van treballar per trobar la millor solució amb dues grans bases: que el sòl estigués integrat en l’entorn i que oferís la major durabilitat possible.

D’aquesta manera, ara aquesta reforma de piscina compta al seu voltant amb un paviment de tarima de fusta molt d’acord amb la vegetació que l’envolta i molt accessible. A més de col·locar el nou paviment, també ens encarreguem d’aplicar un producte especial per potenciar la resistència de la mateixa fusta i, al seu torn, embellir-la.

Reforma de bany

D’altra banda també es va dur a terme la reforma de bany principal, ja que els propietaris necessitaven adequar-lo al disseny modern de l’habitatge i no van poder resistir-se a nostre projecte.

En quant a l’equipament, vam instalar tots els elements sanitaris imprescindibles perquè la reforma de bany oferís les millors prestacions. D’aquesta manera l’estança compta amb un ampli lavabo amb calaixera incorporada, una parella de vàter i bidet i una dutxa cantonera protegida amb mampares de portes corredisses.

D’altra banda, en el disseny es va utilitzar un enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar del mateix to la resta. Amb això es buscava el crear un espai acollidor i alhora generar més sensació d’amplitud. A aquest últim punt també l’ajuda la porta de vidre transparent que es va instal·lar i que amplia l’espai visual, a més de permetre que la llum natural s’endinsi en l’estança.

Reforma de piscina i bany a Barcelona

Necessites renovar algun element de la teva llar? Contacta amb nosaltres i elaborarem un projecte de reforma que complirà les teves expectatives i sense cap tipus de compromís.