close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de terrassa al carrer Coll de Barcelona

El passat mes de gener vam anunciar la finalització de la reforma integral que vam dur a terme al carrer Coll de Barcelona. Contents amb el resultat obtingut en els acabats interiors de l’habitatge, els propietaris també van decidir que Grupo Inventia dugués a terme la instal·lació del paviment de la terrassa d’aquest immoble. Avui, podem mostrar les imatges d’aquesta rehabilitació de paviment exterior.

Com especifiquem en els nostres serveis, a Grupo Inventia disposem d’un equip especialitzat en reformes exteriors, el que abasta la instal·lació de nou paviment, com en aquest cas, la construcció de cobertes o la pintura especialitzada.

Abans d’entrar en detall amb la reforma exterior, compartim el vídeo de la rehabilitació interior d’aquest habitatge del carrer Coll de Barcelona.

Tarima de fusta

En aquest cas, el paviment escollit és una tarima de fusta que cobreix tota la superfície de la terrassa. Com és lògic, es tracta d’una fusta composta per materials resistents a qualsevol condició climatològica, que drena molt bé l’aigua en els dies de pluja i que resisteix la calor més intens.

Instal·lació del paviment

Abans de col·locar la tarima de fusta per la qual els propietaris podran caminar amb total comoditat, s’ha col·locat una base per mitjà de bigues, també de fusta. A més de contribuir que la tarima no toqui directament el terra, aquestes bigues proporcionen una superfície plana i recta, sense cap part més elevada que una altra i evitant l’aparició de zones escalonades.

Grupo Inventia reformes exteriors

Gràcies a aquesta nou paviment, els propietaris de l’immoble gaudiran d’una terrassa confortable i amb un disseny únic. Si necessites millorar l’estat de la teva terrassa o jardí, et convidem a contactar amb Grupo Inventia, especialistes en reformes exteriors.