close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma d’edifici a Barcelona

A Grupo Inventia vam concloure la podria ser una dels nostres grans projectes a dia d’avui, una reforma d’edifici a Barcelona. En aquest immoble, ubicat al carrer Pavia del barri de Sants, vam dur a terme una rehabilitació completa de façana, escala comunitària, terrassa i, per descomptat de tots els seus habitatges.

Tot això va implicar un profund treball i coordinació entre tots els nostres departaments, des dels arquitectes tècnics fins als instal·ladors, passant pel departament d’interiorisme. Només així es podia aconseguir el millor resultat en aquesta reforma d’edifici a Barcelona.

A més dels pertinents treballs de rehabilitació i instal.lacions, també se’ns va sol·licitar la creació de nous habitatges, dividint els ja existents. Aquests es van reformar i van equipar completament per oferir les millors prestacions un cop que siguin habitades.

Escala comunitària

Perquè la seguretat en l’edifici fos la correcta es va haver de dur a terme la pertinent reforma d’escala. Per a ella, es va optar per un disseny que combinava trams rector amb trams corbats de forma molt subtil i adaptant a l’espai.

Per al disseny d’aquesta reforma d’escala es va optar per utilitzar tons neutres, gris i blanc, a les parets, acabats en granit per terra i esglaons i un acabat metàl·lic per a les baranes, que també ens vam encarregar d’instal·lar.

Habitatges

Malgrat que hi ha diferents tipus d’habitatges com baixos amb jardí, pisos d’una sola planta i altres dúplex, es va intentar crear una uniformitat en el seu disseny interior. En aquest cas treballats per crear espais amplis i lluminosos que oferissin un ambient agradable en les diferents èpoques de l’any. Per a això combinem tons neutres en les parets amb acabats en fusta en paviment i portes.

Quant a l’equipament, estades com les cuines i el bany es van equipar amb tots els elements necessaris. Com és habitual, els nostres experts en reformes d’habitatges van treballar perquè aquestes estances oferissin les millors prestacions.

Terrasses

En tractar-se d’una reforma d’edifici a Barcelona també ens vam encarregar de la rehabilitació i adequació de la terrassa. En ella vam realitzar treballs de pintures i d’instal·lació de paviment resistents a qualsevol tipus de climatologia perquè sempre estigui en perfecte estat i no impedeixi la correcta habitabilitat dels habitatge, sobretot, de la planta superior.

Reforma d’edifici a Barcelona

Grupo Inventia fa un pas més en el sector de les reformes integrals i aquesta exitosa reforma d’edifici a Barcelona és una prova d’això. Si vols conèixer els nostres serveis i rebre el millor assessorament, et convidem a que contactis amb nosaltres sense cap compromís.