close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Gran Via, l’Hospitalet de Llobregat

A Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral. En aquesta ocasió hem rehabilitat completament un habitatge situat a la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. En ella hem millorat tant la imatge com l’equipament de totes les estances, aconseguint uns acabats molt detallats.

En línies generals, vam fer servir tonalitats neutres per al color de les parets, aconseguint major lluminositat a tot l’immoble. Per al paviment es va instal·lar un parquet laminat d’un to de fusta molt natural. Totes les millores aplicades en aquesta reforma integral les pots apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

Per a la reforma de cuina vam escollir una distribució en forma de L, ja que ens va permetre aprofitar el màxim espai possible. A la part de la dreta es va col·locar el tram de taulell més allargat, sobre el qual es va instal·lar una pica individual i una cuina de tres fogons. El taulell torça a l’esquerra i dóna lloc a un segon tram, més curt i destinat a superfície de suport o treball.

Aquesta reforma de cuina també compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior i superior del taulell. En aquestes, es van encastrar el forn i el microones.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany es va utilitzar un disseny en base a tonalitats neutres i es va enrajolar per complet amb rajoles de color beige. Com detall, per a l’enrajolat de la paret de la dutxa es van utilitzar rajoles tipus mosaic en diferents tonalitats de marró.

Per a l’equipament, es va instal·lar un vàter, un lavabo amb calaixera incorporada i una àmplia dutxa.

Grupo Inventia reforma integral

Amb Grupo Inventia gaudiràs de l’assessorament més professional durant la teva reforma integral. Sol·licita el teu pressupost sense compromís i gaudeix mentre renoves la imatge de la teva llar.