close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Melcior Palau

Aquesta setmana es va donar per finalitzada la reforma integral que s’estava duent a terme en un habitatge del carrer Melcior Palau de Barcelona. D’aquesta rehabilitació destaquen els acabats aconseguits en cadascuna de les estades i sobretot en les dues cambres de bany, en què la reforma realitzada ha tingut uns resultats espectaculars.

Centrant-nos en el treball realitzat en cada estada, la reforma de cuina va deixar a aquesta preparada i equipada per a una correcta usabilitat. A la cuina, de allargada, es va distribuir l’espai en forma de L, aconseguint que tots els elements quedessin ben distribuïts sense renunciar a l’espai. Al fons, es va col·locar una cuina de quatre fogons coronada per una campana extractora i en la part de la dreta, es va instal·lar una pica doble. Amb aquesta distribució, el taulell restant és molt àmplia i perfecta per realitzar qualsevol tasca de cuina, a més, sota d’ella s’ha instal·lat un moble de cuina amb calaixos i armaris destinats a l’emmagatzematge.

Pel que fa a la reforma de banys, el principal ha estat equipat amb noves peces sanitàries com un lavabo de disseny ovalat sobre una lleixa de marbre, un vàter i un plat de dutxa al fons de l’estada. A part de tot el mobiliari instal·lat, també destaca el color utilitzat per pintar les parets. En aquest cas es va combinar el blanc, de les rajoles col·locats fins a mitja alçada, i el verd, color del que es va pintar la paret restant i utilitzat en el mosaic que adorna la paret de la dutxa.

Pel que fa al bany de cortesia, també compta amb tots els elements. Lavabo, inodor i dutxa completen un pràctic i funcional bany. Per a aquest es va seguir la mateixa base decorativa, rajoles blanques fins a mitja alçada i la paret restant pintada, en aquest cas, de color vermell. Per donar-li personalitat, es va optar perquè el moble que acompanya al lavabo fora de fusta, un material i color que encaixa perfectament si el que volem és aconseguir, com en aquest cas, un espai fresc i ampli.

Per a les zones comuns es va optar per utilitzar colors neutres com blanc, beige i gris per pintar les parets. Per al terra, es va escollir parquet d’un to intermedi, d’un color molt natural. A més de tots aquests elements més decoratius, també es va rehabilitar tot el circuit elèctric i hidràulic.

Si la teva intenció, igual que el propietari de l’habitatge de Melcior Palau, és donar-li un aspecte modern i funcional a la teva llar, només has de contactar-nos. Amb les teves indicacions, nosaltres realitzarem el disseny 3D de la teva reforma integral i et presentarem un pressupost, tot això de forma gratuïta i sense compromís. Contacta amb nosaltres i informa’t.