close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Plaça Comas

La setmana passada vam donar per conclosa la reforma integral que estàvem realitzant a la ciutat de Barcelona. Concretament vam rehabilitar completament un habitatge ubicat a la Plaça Comas.

En aquest treball destaca la reforma de cuina, molt àmplia i allargada, i la llum natural amb què compta l’immoble, ja que va ajudar a poder utilitzar els colors adequats per generar amplitud en espais com el saló o els dormitoris.

En el següent vídeo es poden apreciar algunes de les millores realitzades en aquesta nova reforma integral a Barcelona.

Reforma de cuina

La característica més destacable d’aquesta reforma de cuina és que la seva superfície tan sols permet una distribució lineal, sent aquesta la millor opció.

En aquest cas ho vam fer així, però aplicant el segell de Grupo Inventia cuines. A l’extrem esquerre d’aquesta reforma de cuina es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. A continuació es va col·locar el taulell, que arriba fins a l’altre extrems de la cuina. Sobre aquesta es van instal·lar una pica doble i una cuina de cinc fogons. Un equipament molt complet.

En aquesta reforma de cuina destaca la taula col·locada a l’extrem dret. A causa de l’espai disponible, es va optar per col·locar una taula d’un disseny lineal, molt discreta però perfecta per realitzar petites ingestes diàries.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb un lavabo i una cambra de bany i tots dos van ser rehabilitats. Per a la reforma de lavabo les parets es alicataron completament utilitzant rajoles de color blanc i es va equipar amb un lavabo amb calaixera incorporada i un vàter.

La reforma de bany principal es va equipar per complet, comptant aquest amb un lavabo amb calaixera incorporada, un bidet, un vàter i una àmplia dutxa. Gràcies a la llum natural provinent de l’exterior es va aconseguir una estada amb sensació d’amplitud i molt lluminosa.

Grupo Inventia reforma integral

Grupo Inventia t’ofereix una reforma integral professional i t’assegura els millors acabats. Contacta amb nosaltres i informa’t dels nostres serveis sense compromís.