close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Portal Nou

Recentment a Grupo Inventia hem finalitzat la reforma integral que estàvem duent a terme al carrer Portal Nou de Barcelona. Es tractava d’un habitatge no massa gran i que hem rehabilitat per complet, incloent les estances de la cuina i de la cambra de bany que també es van equipar completament.

Com podreu veure en el següent vídeo, en aquesta reforma integral destaca la utilització de tonalitats neutres amb l’objectiu de generar més sensació d’amplitud i lluminositat.

Reforma de cuina

La reforma de cuina va quedar oberta al saló i es va distribuir en forma d’U, obtenint tres trams de taulell. A l’extrem de la part dreta es encastró la nevera i ja al taulell es va col·locar la pica, en aquest cas d’un sol si, i es van encastar el rentaplats, a la part inferior, i el microones, en la part superior. En el taulell central es va instal·lar una placa vitroceràmica acompanyada per una campana extractora per evitar l’acumulació de fums i olors. El taulell de l’esquerra va quedar com a superfície de suport i per usar-se com a barra d’esmorzar. En la seva part inferior es va disposar un buit a mida per posar la rentadora.

En aquesta reforma de cuina també destaca la seva capacitat d’emmagatzematge, disposant d’armaris i calaixos a la part baixa del taulell de cuina i en el costat dret de la part superior. D’altra las, el paviment hidràulic combina molt bé amb les tonalitats blanques i grises que predominen en aquesta reforma de cuina.

Reforma de bany

En la reforma de bany vam aplicar un disseny d’acord al conjunt de tot l’habitatge, tot i que introduïm tons més foscos, com en el paviment, perquè es generarà major sensació d’amplitud en contrast amb el to beix que predomina en l’estança.

Quant a l’equipament sanitari, aquesta reforma de bany disposa d’un lavabo amb calaixera incorporada, d’un inodor i d’una dutxa protegida per mampares corredisses. Sens dubte una cambra de bany complet i funcional.

Reforma integral a Barcelona

Et resultarà molt fàcil treballar amb Grupo Inventia, doncs a més d’oferir-te un assessorament personalitzat, ens adaptarem a tu ia les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.