close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Travessera de Gràcia

Ja hem finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió, a Grup Inventia vam rehabilitar per complet un habitatge situat a Travessera de Gràcia.

En línies generals, en aquesta reforma integral a Barcelona es va buscar dotar d’un ambient còmode i acollidor a aquest immoble, utilitzant per a això tonalitats neutres com el gris i el beix. Aquests colors, units amb la llum natural de què disposava l’habitatge, van ajudar a generar més sensació d’amplitud.

Abans de detallar les millores realitzades en algunes estances, podeu veure els resultats d’aquesta reforma integral a Barcelona en el següent vídeo.

Reforma de cuina

En aquesta ocasió vam haver de rehabilitar una cuina que es trobava en una estança independent. Es va optar per una distribució en forma de L.

A la part dreta d’aquesta reforma de cuina es van instal·lar sobre el taulell una pica d’un sol si i una placa vitroceràmica. A sota d’aquesta, es va encastar el forn. A la part del fons, el taulell va quedar lliure, de manera que es va generar un ampli espai de suport i de treball. En aquesta part es va col·locar un moble superior, en el qual es encastró al microones.

Un altre detall d’aquesta reforma de cuina és la seva gran capacitat d’emmagatzematge, comptant amb diversos calaixos i armaris, tant en la part inferior com a la superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

L’objectiu en aquesta reforma de bany era dotar aquesta estança de major funcionalitat a través d’un equipament sanitari complet. Per a això, a la cambra de bany es va instal·lar un lavabo, un vàter i un plat de dutxa. A més, aquesta reforma de bany compta amb un armari per a l’emmagatzematge.

Reforma integral a Barcelona

Per obtenir els millors resultats en la teva reforma integral a Barcelona, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.