close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Bailén

Grupo Inventia va finalitzar aquesta mateixa setmana la reforma integral d’un habitatge situat al carrer Bailén de Barcelona.

Aquesta nova reforma integral abastava la totalitat de la casa, incloent el bany, el lavabo i la cuina. El nostre equip d’interioristes partia amb un habitatge antic, però han sabut rehabilitar-la per deixar-li un aspecte actual però a la vegada mantenir l’essència d’antany.

A la cuina, en què el nostre equip compta amb una gran experiència, s’han aprofitat tots els mètodes disponibles per a habilitar-amb tot el necessari. Amb un estil de cuina clàssica, s’ha instal·lat el forn sota de la placa vitroceràmica i tot això ha estat envoltat amb calaixos i armaris, també a la part oposada, per a l’emmagatzematge d’estris diversos. Tot això, deixant també un ampli espai al taulell perquè es pugui realitzar qualsevol tasca quotidiana entre la pica i la cuina.

A l’hora de mantenir l’essència comentada anteriorment, s’ha decidit deixar a terra de l’entrada, ara tot de parquet d’un color molt natural, una catifa quadrada amb el terra hidràulic original, atorgant-li un punt diferent i innovador.

També s’ha optat per deixar el sòl original en el bany i el lavabo. Per al lavabo s’han utilitzat rajoles bisellats blancs fins a mitja alçada col·locats a trenca juntes, amb aquest color s’aconsegueix més llum. Al bany s’ha utilitzat el mateix sistema però amb rajoles més grans ja que l’espai ho permetia. L’elecció del blanc per les rajoles té la finalitat de que sigui el sòl hidràulic antic el que ressalti l’entrar.

La sala principal, igual que tot el pis, s’ha pintat les parets d’un color beige molt clar i s’ha col·locat terra de parquet, com ja hem comentat. Un altre dels elements que s’han mantingut, ha estat la porta que dóna accés al balcó, combinant novament les últimes tendències en reformes integrals amb elements característics dels pisos antics. Al seu torn, les portes de les habitacions, també s’han restaurat i mantingut.

Un cop més Grup Inventia ha finalitzat una reforma integral amb èxit. Si creus que la teva llar necessita una nova imatge no dubtis en contactar amb nosaltres, ens adaptem a les teves necessitats!