close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Bolívia de Barcelona

Recentment en Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió vam rehabilitar completament un habitatge ubicat al carrer Bolívia. En aquesta ocasió, a més de dur a terme la millora del disseny interior de l’immoble, també ens encarreguem de moblar els dormitoris amb què comptava.

En el vídeo que compartim a continuació pots apreciar totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral a Barcelona.

Reforma de cuina

Els acabats que es van aconseguir en la reforma de cuina són increïbles. Es va utilitzar un disseny d’estil rústic amb un moble de fusta de color blanc, paviment hidràulic i rajoles bisellats de color blanc.

Com que és una estança de superfície rectangular, es va utilitzar una distribució en forma de L. A l’extrem de la part esquerra es encastraron els electrodomèstics ia continuació es va col·locar el primer tram de taulell. Sobre aquest, es va disposar una pica d’un sol si. Al fons de l’estança es va col·locar el segon tram, més reduït però equipat amb una cuina de quatre fogons.

Pel que fa a l’emmagatzematge, aquesta reforma de cuina disposa de diversos calaixos i armaris tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

La reforma de bany va millorar la decoració i l’equipament sanitari de l’estança, compost per un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una banyera amb mampara.

Per al seu disseny, es va utilitzar un combinació entre blanc i negre, obtenint un ambient ampli i lluminós.

Reformes Grupo Inventia

Al contactar amb Grupo Inventia rebràs de manera gratuïta un pressupost detallat i el disseny 3D de la teva reforma integral.