close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Bolivia

Fa escassos dies que es va donar per conclosa la reforma integral que s’estava duent a terme al carrer Bolívia de Barcelona. Es tractava d’un projecte ambiciós, ja que s’havien de reformar totes les estances i elements amb l’objectiu de canviar per complet tant la funcionalitat com l’estètica del pis. En aquesta reforma integral a Barcelona es va optar per crear ambients càlids i acollidors, utilitzant tons neutres en les parets, com el blanc i el beix, i parquet d’un to de fusta clara.

Reforma de cuina

Un dels punts interessants d’aquest immoble era la cuina. Aquesta, encara que compta amb el seu propi espai, és oberta a la sala principal, per la qual cosa es va haver de treballar per aconseguir un disseny de cuina al qual no li suposés cap problema aquesta característica. Per a això, es va pensar en una distribució en dos fronts, en el qual un dels costats estaria destinat als electrodomèstics i l’altre a la zona de treball. En aquest últim espai, es va instal·lar un taulell allargada en la qual es va col·locar una pica i una placa vitroceràmica. El més destacable del taulell de cuina, a part de la seva grandària, és que es corba al final, aconseguint així una barra de cuina en la qual poder realitzar qualsevol tasca o ingesta diària.

Reforma de bany

Pel que fa a la reforma de bany, es va aprofitar tot l’espai disponible per a aconseguir un espai pràctic i funcional sense restar mobilitat al seu usuari. En el renovat bany es va instal·lar un lavabo amb armari incorporat, un vàter i un plat de dutxa, les parets es van enrajolar amb rajoles de color beige fins a mitja alçada i un terra marronós que s’uneix amb el mosaic de la paret de la dutxa. Amb aquesta precisa combinació de colors, s’aconsegueix crear sensació d’amplitud i profunditat, fent del bany un lloc menys estret.

reforma integral

Amb aquesta, acabem una de les nostres noves reformes integrals a Barcelona. Si necessites renovar qualsevol element de la teva llar però no saps com, nosaltres t’ajudem i elaborem per a tu tots els passos del teu projecte. Contacta amb nosaltres.