close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Ciudad Real

Fa escassament uns dies que a Grupo Inventia vam finalitzar la reforma integral que estàvem realitzant al carrer Ciudad Reial de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació total en què vam millorar tant el disseny interior de l’immoble com el seu equipament.

En línies generals vam aconseguir crear espais amplis i lluminosos. Per a això vam aprofitar les entrades de llum natural i les vam combinar amb tonalitats neutres i un paviment de parquet laminat. Totes les millores realitzades poden apreciar-se en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina és oberta, però ocupa el seu propi espai i està distribuïda de forma lineal. A la part de l’esquerra es va col·locar el taulell, que arriba fins a l’altre extrem de l’estança i que està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si.

A més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball, aquesta zona de la cuina compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

La cambra de bany amb què comptava l’habitatge també es va rehabilitar per complet tant en disseny com en equipament sanitari. En aquest cas les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i es va col·locar un paviment hidràulic.

Quant a l’equipament sanitari, es va instal·lar un lavabo de disseny quadrat amb calaixera incorporada, un vàter suspès i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb un equip de professionals que farà de la teva reforma integral un èxit rotund. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís.