close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Coll

La nostra reforma integral més recent se situa en un habitatge del carrer Coll de Barcelona. En aquesta rehabilitació total hem millorat tant la imatge com l’equipament d’aquest impressionant pis dúplex. A més dels acabats interiors, també hem dut a terme els exteriors, pintant la terrassa i col·locant portes i finestres de fusteria d’alumini aïllant.

En línies generals es va buscar potenciar la lluminositat natural de l’habitatge per tal d’aconseguir uns ambients agradables a tot l’habitatge. Això es va aconseguir gràcies a la utilització de colors neutres i d’instal·lar un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural.

Totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral les pots apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina es troba en una estada independent i es va optar per una distribució a dos fronts. D’aquesta manera es va aconseguir que tots els elements d’aquesta reforma de cuina estiguessin ben organitzats.

A la part de l’esquerra es va col·locar el primer tram de fogons, sobre el qual es va disposar una pica d’un sol si. Així, els propietaris disposaran d’una àmplia superfície de suport i de treball. A la part dreta es va col·locar primerament un buit a mida per a la nevera i després el segon tram de taulell. En aquest es va instal·lar una placa vitroceràmica i es es encastró el forn a la part inferior.

Pel que fa a la capacitat d’emmagatzematge, aquesta reforma de cuina compta amb calaixos i armaris en les part baixa de les dues taulells. Per al disseny, es va optar per combinar el blanc i el negre, originant major lluminositat i amplitud a l’estança.

Reforma de bany

Per al bany es va buscar un disseny i equipament que transmetés benestar i que fos molt funcional. D’aquesta manera, la reforma de bany es va equipar amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida per una mampara.

Grupo Inventia reforma integral

Com pots observar, Grupo Inventia t’ofereix un servei excepcional en la teva reforma integral, garantint uns acabats excel·lents. Pots contactar amb nosaltres sense cap compromís i informar dels serveis que oferim.