close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Diputació

A Grupo Inventia vam finalitzar recentment la reforma integral que estàvem realitzant en un habitatge situat al carrer Diputació de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació total en què es va millorar tant l’aspecte de l’immoble com el seu equipament.

En línies generals, en aquesta reforma integral  es van utilitzar tonalitats neutres com el blanc i el beige, amb l’objectiu d’ampliar visualment la casa alhora que s’aconsegueix un ambient acollidor. També ressalten altres detalls com la utilització de maó vist o de paviment hidràulic.

Les millores realitzades en aquesta reforma integral les podeu apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

Per a la reforma de cuina, que era oberta al menjador, es va pensar en una distribució en forma de L, ja que d’aquesta manera tots els elements quedarien perfectament organitzats. A l’extrem de la part més allargada del taulell de cuina, es va col·locar un buit a mida per a la nevera, a més d’encastar el forn.

Ja al taulell, es va instal·lar una placa vitroceràmica. La pica, per la seva banda, es va col·locar a la part dreta d’aquesta reforma de cuina. Més de les instal·lacions, aquest espai compta amb diversos calaixos i armaris destinats a l’emmagatzematge.

Reforma de banys

En aquesta ocasió, l’habitatge comptava amb dos banys i tots dos van ser rehabilitats. Per a aquesta reforma de banys es va optar per un estil similar, unint la funcionalitat amb el disseny. Concretament, aquests banys es van equipar amb un lavabo amb moble incorporat, un vàter i una dutxa.

Les dues reformes de banys compten amb tots els elements sanitaris indispensables, oferint dos espais molt funcionals i totalment equipats.

Grupo Inventia reforma integral

A Grupo Inventia ens encarreguem de tot el procés de la teva reforma integral, oferint una primera visita i un pressupost detallat sense cap tipus de compromís. Per a això, tan sols has de contactar amb nosaltres i informar-te dels nostres serveis.