close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Diputació

Aquesta mateixa setmana hem donat per finalitzada la reforma integral que estàvem realitzant en un habitatge ubicat al carrer Diputació de Barcelona. Un cop finalitzat el treball, tant els propietaris de l’immoble com nosaltres, hem quedat totalment satisfets, ja els acabats d’aquesta reforma integral han estat realment bons.

S’ha tractat d’una rehabilitació total en què hem millorat tant el disseny com l’equipament de totes les estances de l’habitatge. Hi destaquen la major lluminositat que s’ha implantat i els acabats en maó vista de la cuina i el saló. Totes aquestes millores les pots veure en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina es troba just a l’entrada del pis i és oberta, per la qual cosa es va optar per una distribució en forma de L. Es tracta d’una reforma de cuina integrada a la mateixa zona que la sala d’estar, però es va aconseguir definir molt bé els espais visualment.

A la part del fons d’aquesta reforma de cuina es va col·locar el primer tram de placa de cuina sobre el qual es va instal·lar una pica individual i es encastró el forn a la part baixa. El segon tram del taulell de cuina es va col·locar a la part esquerra i en l’es va disposar la placa vitroceràmica, acompanyada per una potent campana extractora que descendeix des del sostre.

Per al disseny, es va optar per combinar el beige, en el moble de cuina, i el marró, en el taulell.

Reforma de bany

Amb la reforma de bany es va aconseguir una estada completament equipada i molt funcional. Al es van instal·lar un lavabo amb calaixera incorporada, perfecta per emmagatzemar productes d’higiene, un vàter i una dutxa protegida amb una mampara de portes corredisses.

Per al disseny, vam enrajolar les parets a mitja altura amb taulells blancs i es va pintar de beix la resta. Aquests colors clars es van combinar amb tonalitats més fosques en el paviment, aconseguint generar més sensació d’amplitud en aquesta reforma de bany.

Grupo Inventia reforma integral

Amb Grupo Inventia aconseguiràs millors resultats en la teva reforma integral. Amb nosaltres tot són avantatges, pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.