close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Huelva

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió hem rehabilitat completament un habitatge ubicat al carrer Huelva i en ella hem dut a terme millores tant de disseny interior com d’equipament.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats en els treballs de pintura, il·luminació, instal·lació de paviment i la nova imatge del saló, dormitoris i altres estades d’aquest habitatge.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló i per a la disposició dels seus elements es va utilitzar una distribució en forma d’U. A la part dreta es van disposar buits a mida per a col·locar la nevera, a l’extrem, i el forn, a la part baixa del primer tram de taulell. Sobre aquest es va instal·lar la placa vitroceràmica.

En el taulell central es va disposar una pica d’un sol si, mentre que la del costat esquerre es va destinar a superfície de suport i treball. A més, aquest tram de placa de cuina obert al saló pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar.

Reformes de bany

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany que van ser rehabilitats per complet. En tots dos es va utilitzar un enrajolat fins a mitja alçada i es va pintar de blanc la resta de paret, amb això es va aconseguir generar més sensació d’amplitud i lluminositat en les dues estances.

Quant a l’equipament sanitari, ambdues reformes de bany compten amb un lavabo, un vàter i una dutxa o banyera. Es van aconseguir dues estades que ofereixen les millors prestacions d’una manera molt funcional.

Reforma integral Grupo Inventia

A Grupo Inventia treballem perquè la teva reforma integral llueixi tal com tu vulguis. Pots contactar amb nosaltres i informar-te dels nostres serveis sense cap compromís.