close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Lepanto

Fa escassament uns dies que a Grupo Inventia vam finalitzar la reforma integral que estàvem duent a terme al carrer Lepanto de Barcelona. En aquest habitatge vam realitzar una rehabilitació total de totes les estances, millorant el seu disseny i el seu equipament. A més, realitzem diverses instal·lacions, com la del paviment de parquet laminat a les zones comunes i la d’aire condicionat i calefacció.

Perquè puguis apreciar tots els detalls realitzats en aquesta reforma integral, compartim el següent vídeo.

Reforma de cuina

En aquesta ocasió la cuina es trobava en una estança independent i es va utilitzar una forma de L per a la distribució dels seus elements. A la part dreta es va col·locar un taulell àmplia i allargada que compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com a la superior. Sobre aquesta, es van instal·lar una cuina de quatre fogons i una pica individual.

La part central d’aquesta reforma de cuina va ser l’escollida per a col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats. Aquest nou equipament està format per un forn, un microones i una nevera.

Reforma de bany

La reforma de bany va donar lloc a una estada molt acollidora i àmplia que compta amb els elements sanitaris imprescindibles per oferir les millors prestacions. Entre ells es troben un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter suspès, que atorga un cert toc de disseny, i una àmplia dutxa protegida amb una mampara de portes corredisses que protegeix a l’estada d’esquitxades d’aigua.

Grupo Inventia reforma integral

En línies generals es va aconseguir una reforma integral perfecta en què predominen les tonalitats neutres i en la que vam aconseguir generen un ambient idoni per viure. Si vols renovar la teva llar tan sols has de contactar amb nosaltres.