close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Maladeta

Recentment Grupo Inventia va finalitzar una nova reforma integral, en aquesta ocasió el treball es va dur a terme en un habitatge situat al carrer Maladeta de Barcelona. Es va realitzar una rehabilitació total amb uns acabats excel·lents i amb els quals va aconseguir una millora tant en la imatge com en l’equipament de l’immoble.

En línies generals, en aquesta reforma integral es va apostar per donar molta més presència a la llum natural, generant major sensació d’amplitud. Per aconseguir-ho, les parets es van pintar de beige, mentre que per a les portes i el sòcol es va utilitzar un to fusta més fosc. Tot això es complementa amb un paviment de parquet laminat de to clar.

Aquestes millores poden apreciar íntegrament en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina es va distribuir de manera lineal, agrupant tots els elements en la part dreta de la mateixa. Al principi de l’estança es va col·locar el moble de cuina en el qual es van encastar els electrodomèstics, conformats per una nevera, un microones i un forn. Seguidament, es va col·locar un espaiós i allargat taulell que torça a l’esquerra i finalitza en el fons de l’estada. S’hi va instal·lar una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si.

Com a complement, en aquesta reforma de cuina es va col·locar una barra a la part esquerra. A més d’aconseguir major superfície de suport, la seva part baixa està equipada amb un armari per a l’emmagatzematge, complementant als quals es troben a la part dreta.

Reforma de banys

Per a les reformes de bany es va utilitzar un disseny similar al de la resta de l’habitatge, amb colors neutres per aconseguir un ambient de calma i comoditat. La reforma de bany principal es va equipar amb elements sanitaris molt funcionals, compostos per un ampli lavabo, un vàter i una pràctica dutxa.

La reforma de bany de cortesia, lavabo, es va equipar amb un lavabo i un vàter i també compta amb un disseny molt semblant a l’anterior, còmode i funcional.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia és una empresa amb experiència per a la seva reforma integral. Una primera visita sense compromís i un assessorament personalitzat durant tot el procés, fan de Grupo Inventia una opció segura i molt professional. Pot contactar amb nosaltres sense cap compromís.