close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Padilla

A Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona, concretament, aquesta la vam dur a terme en un habitatge situat al carrer Padilla. Es va tractar d’una rehabilitació total en la qual no només vam millorar el disseny interior de l’immoble, sinó que vam equipar completament estances com la cuina o el bany.

En línies generals, amb aquesta reforma integral es va buscar dotar l’habitatge de major lluminositat i sensació d’amplitud. Això es va aconseguir utilitzant, entre altres, tonalitats neutres per pintar les parets i un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural.

En el següent vídeo es poden apreciar totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta i distribuïda en forma d’U. També es va utilitzar una barra d’esmorzar com a delimitador d’espais entre la cuina i el saló.

En el costat esquerre es van col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats i compostos per una nevera, un forn i un microones. A la part central es va col·locar un taulell d’extrem a extrem sobre la qual es van instal·lar una pica doble i una placa vitroceràmica. Ja en la banda esquerra es va col·locar un segon tram de taulell, que juntament amb la barra de esmorzar, ofereixen un ampli espai de suport i de treball.

Per al disseny d’aquesta reforma de cuina es va utilitzar en color blanc, en el moble de cuina, i el color gris, en el taulell i l’enrajolat de la paret.

Reforma de banys

Els dos banys amb els quals compta l’habitatge es van rehabilitar completament, comptant amb un equipament sanitari que ofereix les millors prestacions. Tots dos disposen de lavabo, inodor i dutxa, a més d’uns acabats excel·lents.

Al bany principal destaca l’enrajolat total amb rajoles de color beige, els lavabos de disseny ovalat i el vàter suspès. Es tracta d’una estança amb molt espai visual i perfecta per al seu ús diari.

D’altra banda, en la reforma de bany de cortesia brilla amb llum pròpia el paviment hidràulic original, que s’ha restaurat i mantingut.

Grupo Inventia reforma integral

A Grupo Inventia trobaràs els millors professionals per la teva reforma integral. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís de tots els nostres serveis.