close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Pedró de la Creu

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. Concretament vam rehabilitar completament un habitatge ubicat al carrer Pedró de la Creu. En aquest nou treball que hem dut a terme en Grup Inventia, hem volgut aprofitar al màxim la llum natural procedent de l’exterior amb l’objectiu de generar espais amb major sensació d’amplitud i lluminositat.

Per a això, hem utilitzat tonalitats neutres, com el beige i el blanc, per pintar les parets i hem instal·lat un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural. Totes aquestes millores poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina ocupa una estança independent i per a la distribució dels seus elements s’ha utilitzat una distribució lineal. A l’extrem esquerre de l’estança es va disposar un buit a mida per a col·locar la nevera, per tot seguit donar pas al marbre.

Sobre aquesta es van instal·lar una pica d’un sol si i una placa vitroceràmica, a més d’oferir una bona superfície de suport i treball. A l’extrem dret es van col·locar els nous electrodomèstics, tots ells encastats i compostos per un forn i un microones.

Reforma de banys

L’habitatge compta amb dues cambres de bany i tots dos han estat rehabilitades per complet i equipades per oferir les millors prestacions. En tots dos es va utilitzar un disseny en base a tonalitats neutres amb enrajolat total i parcial en les parets.

En bany principal compta amb una pica doble sobre una balda de fusta, un vàter suspès i una àmplia dutxa d’obra. Per la seva banda, el bany de cortesia disposa d’un lavabo, també sobre un prestatge de fusta, d’un inodor i d’una banyera.

Reforma integral Grupo Inventia

A Grupo Inventia cuidem fins al més mínim detall perquè la teva reforma integral llueixi tal com tu vols. Pots informar-te sense cap compromís contactant amb nosaltres.