close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Provença

Recentment vam finalitzar una nova reforma integral en un habitatge del carrer Provença. Com és habitual, es va realitzar una rehabilitació de tots els espais i es van equipar tant la reforma de cuina com la reforma de bany.

El canvi d’imatge d’aquest immoble passava per fer una distribució de l’espai que permetés arribar a la llum natural a tots els racons de la casa. Això es va aconseguir gràcies a la creació d’espais oberts i als tons neutres utilitzats per pintar les parets, ja que van contribuir enormement a aconseguir aquest objectiu. Els colors que es van utilitzar en aquesta reforma integral van ser el beige, en saló, cuina i altres espais i el blanc, amb el qual es van pintar dues habitacions.

Reforma de cuina

Per a la reforma de cuina, que és oberta, es va utilitzar una distribució en forma de L i es va equipar per complet. Entre el seu equipament, hi ha una cuina de quatre fogons amb un forn just a la part inferior, un microones encastat a la part superior del moble de cuina i una nevera. Però un detall molt interessant i molt estètic d’aquesta reforma integral, és l’enrajolat fins a mitja alçada a la paret, per al qual es van utilitzar rajoles bisellats blancs col·locats a trenca juntes.

Reforma de bany

El treball de l’equip d’interiorisme també va tenir molt pes en la reforma de bany, ja que van equipar un espai no molt gran amb tots els elements necessaris per a un ús correcte i sense obstacles. Utilitzant el mateix color beix, en aquest cas en les rajoles que cobreixen totes les parets, es va generar un espai càlid còmode que compta amb un lavabo, un vàter i un plat de dutxa.

La nota de color intens d’aquest habitatge es troba precisament en la reforma de bany, ja que el moble del lavabo és de color vermell, aportant dinamisme.

Grupo Inventia reforma integral

Grupo Inventia t’ofereix un servei personalitzat a la teva reforma integral. Sol·licita informació contactant amb nosaltres.