close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Rosselló

Aquesta mateixa setmana a Grupo Inventia hem pogut donar per finalitzada una nova reforma integral. En aquesta ocasió vam rehabilitar de manera total un habitatge situat al carrer Rosselló de Barcelona.

En aquesta reforma integral destaquen els acabats aconseguits, ja que es va modernitzar el disseny de l’immoble i totes les seves estances es van equipar completament. Aquestes millores i moltes més les pots apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

Per començar, la cuina es troba en una estada independent, de manera que per la seva disposició es va optar per una distribució en forma de L.

D’aquesta manera, a l’extrem de la part esquerra es va col·locar un buit a mida per a la nevera ia continuació es va disposar el primer tram de taulell. Aquest es va equipar amb una pica d’un sol si ia la part inferior, a més de disposar de capacitat d’emmagatzematge, es encastró un rentavaixelles.

A la part dreta d’aquesta reforma de cuina, es va col·locar el segon tram de placa de cuina equipat amb una placa vitroceràmica. En aquesta part es encastró el forn a la part inferior i el microones en la part superior.

Reforma de bany

La reforma de bany dóna com a resultat una estada molt funcional i amb un ambient molt agradable. Per al seu disseny, les parets es alicataron per complet amb rajoles de color beige i per al paviment de gres es va utilitzar una tonalitat més fosca. Amb aquesta combinació de colors també es va aconseguir més sensació d’amplitud.

En quant a l’equipament, aquesta reforma de bany disposa d’un lavabo amb calaixera incorporada, d’un inodor i d’una àmplia dutxa.

Reforma integral

Grupo Inventia garanteix el millor resultat per la teva reforma integral. Tot serà com tu vulguis i no hi haurà cap contratemps. Informa’t sense compromís contactant amb nosaltres.