close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Sagrera

A Grupo Inventia hem donat per finalitzada una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió, l’habitatge, que va ser rehabilitat completament, es trobava al carrer Sagrera.

En línies generals, es van millorar totes les estances i espais de la casa, des dels dormitoris fins a la cuina, passant per la cambra de bany. A més d’utilitzar tonalitats neutres per potenciar la lluminositat a les zones comunes, es va instal·lar un parquet laminat d’un to de fusta molt natural.

Pots veure totes les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona al vídeo que compartim a continuació.

Reforma de cuina

Dur a terme aquesta reforma de cuina va ser tot un luxe, ja que es tractava d’un espai molt ampli en el qual es va poder aconseguir una disposició perfecta per a tots els elements. Per a això, es va optar per una distribució en forma de L, en la qual la que el tram més curt de taulell quedar com a superfície de suport a més de poder ser utilitzat com a barra tipus cuina americana.

A l’extrem esquerre es va disposar un buit a mida per a la nevera abans de donar pas al tram principal de taulell. Sobre aquest, es van instal·lar els dos elements bàsics de la cuina, una placa vitroceràmica i la pica. Per la seva banda, el forn està encastat en el moble inferior del taulell i el microones en la part superior.

Reforma de bany

Un cop rehabilitat, podem veure que el bany s’ha convertit en un espai molt funcional i equipat amb tots els elements sanitaris imprescindibles. D’aquesta manera, aquesta reforma de bany es va equipar amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una àmplia dutxa protegida per una mampara de portes correderes.

Grupo Inventia reforma integral

Gràcies a l’experiència i professionalitat de Grupo Inventia, aconseguiràs els resultats desitjats en la teva reforma integral a Barcelona. Coneix tots els nostres avantatges i els nostres preus econòmics contactant amb nosaltres sense cap compromís.