close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Tragí

Avui hem conclòs una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió l’habitatge, que hem rehabilitat per complet, es trobava ubicada al carrer Tragí, molt pròxima a la coneguda Via Laietana.

Es tractava d’un immoble tipus loft, amb dormitoris i banys en estades independents, però amb la cuina oberta al saló. En aquest cas, hem volgut dotar de molta lluminositat a l’habitatge i ho hem aconseguit pintant les parets de color blanc i instal·lant un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt suau.

En el següent vídeo es poden apreciar totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral de Grupo Inventia.

Reforma de cuina

Com hem esmentat, la reforma de cuina es troba en el mateix espai que el saló. Per a la seva distribució utilitzem un taulell en forma de L.

A l’extrem de la part esquerra es va col·locar un moble de cuina amb forats a mida per encastar tots els electrodomèstics. A continuació es va col·locar el primer tram de taulell, força reduït, però apte per a col·locar l’aigüera. El taulell gira a la dreta per donar pas al segon tram, més allargat. Sobre aquest es va instal·lar una placa vitroceràmica.

En aquesta reforma de cuina predomina el color blanc, contribuint així a generar la buscada lluminositat. A més, disposa de diversos calaixos i armaris en tota la part inferior del taulell de cuina per a emmagatzematge.

Reforma de banys

El disseny utilitzat en les dues cambres de bany amb què compta aquest habitatge és molt similar. En tots dos el color principal és el blanc, en parets i elements sanitaris, i es combina amb un paviment de to fosc. Gràcies a això la lluminositat és més gran.

Quant als elements sanitaris, tots dos compten amb un complet equip format per un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa. Una cosa a destacar és la porta d’una d’aquestes reformes de bany, ja que és corredissa i opaca. Amb això aconseguim aprofitar més espai i no frenar la llum natural de l’exterior.

Grupo Inventia reforma integral

Amb Grupo Inventia gaudiràs d’una reforma integral professional i t’asseguraràs els millors acabats. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.