close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Ventalló

Fa escassos dies que Grupo Inventia va donar per conclosa la reforma integral que estava duent a terme en un habitatge situat al carrer Ventalló de Barcelona.

En aquesta ocasió el immoble a rehabilitar es tractava d’un dúplex, pels quals es van realitzar treballs de reforma integral en les dues plantes de la casa i la terrassa. Al seu torn, també es van dissenyar i van instal·lar les escales que connecten la planta principal amb la superior. Com és habitual, també es va dur a terme la reforma de cuina i la reforma de bany.

Abans de tractar amb més profunditat la reforma integral realitzada, es poden veure tots els detalls del treball realitzat en el següent vídeo.

Reforma de cuina

En aquest cas la reforma de cuina es va distribuir a través d’un taulell en forma de L a la part esquerra de l’estada. Just a l’entrada es va col·locar un armari de cuina en el qual es encastraron els electrodomèstics, concretament una nevera, un microones i un forn. Seguidament neix el taulell, en la qual en la seva primera part, la més allargada, es va instal·lar una pica individual equipat amb una aixeta ergonòmic. El taulell es gira a la dreta i va anar allí on es va col·locar una placa vitroceràmica.

Pel que fa a la capacitat d’emmagatzematge, aquesta reforma de cuina compta amb diversos calaixos i armaris tant en la part inferior del taulell de cuina com en la superior. Pel color, es va optar per combinar el blanc, tot el moble de la cuina, amb un paviment de to grisenc.

Reforma de bany

Per la seva banda, la cambra de bany es va equipar amb un lavabo al costat d’un moble emmagatzemador, un vàter i un dutxa protegida per una mampara. Per als colors en aquesta reforma de bany es va optar pel beige a les rajoles de l’enrajolat, que va ser total, i per un marró bastant fosc en el paviment i en el moble de cuina.

Amb experiència demostrable, Grupo Inventia realitza tot tipus de reforma integral. No ho dubtis i contacta amb nosaltres.