close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral en àtic al carrer Arizala

A Grupo Inventia vam donar per conclosa la reforma integral d’un pis àtic que estàvem duent a terme al carrer Arizala de Barcelona. En aquest cas ens vam encarregar tant de les rehabilitacions interiors com exteriors, ja que l’immoble comptava amb un balcó i una terrassa.

Un dels objectius era el d’aconseguir espais amplis i lluminosos que generessin un ambient agradable per l’habitabilitat, cosa que vam aconseguir combinant tons neutres amb la llum natural de l’exterior. Abans de comentar aquest nou treball de reforma integral compartim un vídeo en què es poden apreciar tots els detalls.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta i per a l’organització dels seus nous elements es va utilitzar una distribució en L, aconseguint un espai molt funcional en el seu ús.

A la part esquerra es va col·locar un àmpli i allargat taulell sobre el qual es van instal·lar una placa vitroceràmica, un forn encastat just a sota d’aquesta i una pica d’un sol si. Un gran avantatge d’aquesta zona és que disposa d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina. El costat dret compta amb un petit tram de taulell, perfecte per superfície de suport, i amb un moble de cuina en el qual es van encastar un microones i una nevera.

Per al disseny d’aquesta reforma de cuina es van utilitzar el color blanc, a tot el moble de cuina, i el gris, en el taulell.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany: el suite i el de cortesia. En tots dos casos es va dur a terme una rehabilitació completa tant de disseny interior com d’instal·lació d’equipament sanitari. D’aquesta manera, cada reforma de bany compta amb un lavabo amb moble emmagatzemador incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim assessorament professional i personalitzat perquè la teva reforma integral sigui un èxit. Pots sol·licitar el teu pressupost sense cap tipus de compromís.