close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Jordà

A Grupo Inventia hem conclòs una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona, concretament la d’un habitatge situat a l’Avinguda Jordà. Un dels avantatges amb què hem comptat en aquest treball va ser que l’immoble es situava en el lloc perfecte per estar envoltat de llum natural. Gràcies a això vam poder aconseguir espais ampli i lluminosos que generen un ambient acollidor.

A més d’un disseny interior molt cuidat, també vam dur a terme la renovació d’instal·lacions i ens vam encarregar d’equipar cada estança amb tot el que fos necessari. Tots els detalls d’aquesta nova reforma integral poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

En aquest cas la cuina ocupa una estança independent i amb una àmplia superfície, de manera que vam comptar amb un gran espai a l’hora de distribuir els seus nous elements. A l’esquerra de l’entrada s’hi va col·locar el tram de taulell principal, que es va equipar amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si. Aquest espai també disposa de diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a la cuina tant a la part inferior com superior del taulell de cuina.

A la part dreta d’aquesta reforma de cuina es va optar per col·locar un ampli moble de cuina en el qual, a més d’ampliar la capacitat d’emmagatzematge de l’estançaa, també s’hi van encastar el forn, el microones i la nevera, que queda camuflada per les mateixes portes de l’armari. Just devant es va col·locar una barra de cuina, un espai perfecte per realitzar qualsevol dels àpats diaris amb total comoditat.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany es va optar per un disseny interior que combina tonalitats neutres amb altres més vives. Mentre que la majoria de les parets es van enrajolar a mitja alçada i es van pintar utilitzant un to beige, per l’altra banda de l’enrajolat es van utilitzar rajoles de color verd.

En quant a l’equipament sanitari, aquesta reforma de bany compta amb un lavabo amb moble incorporat, un vàter suspès i una dutxa protegida per mampares de portes corredisses. Sens dubte es va aconseguir una estança amb un disseny molt enèrgic i que ofereix un ús molt funcional.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia la teva reforma integral tindrà tot allò que necessitis. Ens encarregarem d’assessorar-te i oferir els millors productes gràcies al nostre ampli catàleg de proveïdors. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.