close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: Ronda Sant Pau

Aquesta mateixa setmana vam finalitzar una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de rehabilitar un immoble ubicat a la Ronda Sant Pau. En ell, vam aprofitar elements propis com el sostre de maó vist per restaurar-lo i combinar-ho amb els nous elements introduïts.

En línies generals, es van utilitzar tonalitats neutres per pintar les parets de la major part del pis i es va instal·lar un paviment de parquet laminat en un to de fusta fosc. Amb això, es van aconseguir estances amb més sensació d’amplitud i lluminositat. Un ambient molt agradable per als seus habitants.

Abans de detallar més aspectes d’aquesta nova reforma integral a Barcelona, compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals.

Reforma de cuina

La cuina ocupava una estança independent i per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució en forma de L. Per als seus disseny es va combinar el beige, moble de cuina, i el negre, taulell. A més, es va conservar el paviment hidràulic original.

El tram de taulell de la dreta es va equipar amb una pica individual, mentre que en el de la part central es va instal·lar una placa vitroceràmica. Just sota d’aquesta es encastro al forn. A més del nou equipament, aquesta reforma de cuina compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

L’habitatge comptava amb una cambra de bany i aquest es va equipar completament amb elements sanitaris de primeres marques perquè així oferís les millors prestacions.

D’aquesta manera la cambra de bany, que es alicató completament amb rajoles de color beige, compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida per una mampara de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

Si necessites renovar la imatge i equipament de la llar, contacta amb nosaltres i informa’t dels nostres serveis. Elaborarem el teu projecte sense cap compromís.