close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Almogàvers

Finalitzem una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona, en aquesta ocasió l’habitatge se situava al carrer Almogàvers. Es va tractar d’una rehabilitació total en què es van aconseguir estances àmplies i molt lluminoses, amb un ambient molt acollidor. Això es va aconseguir gràcies a la utilització de tonalitats neutres i l’aprofitament de tota la llum natural de l’exterior.

En aquest vídeo es poden apreciar tots els acabats d’aquesta reforma integral, tant els del seu nou disseny interior com els del seu equipament.

Cuina distribuïda en L

La cuina s’ubica en una estança pròpia i per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució en L. A la part dreta es situa el primer tram de taulell. Aquest compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior i està equipat amb una cuina de tres fogons.

El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram equipat amb una pica. En ambdós casos, ofereixen un àmplia superfície de suport i de treball. Per la seva banda, els electrodomèstics es van encastar a la part esquerra d’aquesta reforma de cuina.

Banys equipats

El bany principal les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color beige, igual que la tonalitat del paviment. L’equipament sanitari es va renovar amb un lavabo, una banyera i un vàter.

L’habitatge també comptava amb un lavabo que es va equipar amb una pica amb calaixera incorporada, un vàter i una pràctica dutxa. Per al disseny interior es va utilitzar el mateix que en el cas anterior: parets enrajolades a mitja alçada amb rajoles beige i es va pintar de blanc la resta de paret.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals del sector perquè la teva reforma integral quedi perfecta. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís.