close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Canigó de Barcelona

Una nova reforma integral finalitzada, en aquesta ocasió al carrer Canigó de Barcelona. En aquest nou treball ens vam encarregar de rehabilitar per complet tant el disseny interior de l’immoble com l’equipament de determinades estades, aconseguint espai perfectes i molt acollidors.

Reforma de cuina

Està situada en una estada pròpia i és molt àmplia, tant que es va equipar amb una taula amb capacitat per a diversos comensals a manera de zona office. Pel que fa a la disposició dels elements en aquesta reforma de cuina, es va utilitzar una distribució en L.

A l’extrem esquerre de la part central es encastraron els electrodomèstics, compostos per un forn, un microones i una nevera. Seguidament neix un allargat taulell que, a més d’oferir una àmplia superfície de suport, està equipada amb una placa vitroceràmica. El taulell torça cap a la dreta per donar pas a un segon tram en el qual es va disposar una pica d’un sol si.

Reforma de banys

En la reforma de bany principal destaca l’enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color beige i el gris amb el qual es va pintar la resta de la paret. Amb això es va aconseguir crear una estança molt acollidora. Per renovar l’equipament sanitari es van instal·lar un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Per la seva banda, el lavabo compta amb un lavabo amb moble per a l’emmagatzematge en la seva part inferior i un vàter. En el seu disseny destaquen unes rajoles grises amb ones, aportant molta personalitat a l’estança.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia trobarás a uns professionals compromesos i que t’assessoraran des del primer dia perquè la teva reforma integral sigui perfecta. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís.