close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Independència

Recentment a Grup Inventia hem donat per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Independència de Barcelona. En ell s’hi van realitzar treballs específics per tal de millorar el disseny interior i l’equipament de totes les estances, aconseguint així que oferissin les millors prestacions.

Totes les millores realitzades poden apreciar-se en el següent vídeo, destacant els treballs de pintura, la instal·lació del nou paviment de parquet o el manteniment d’elements com el maó vist al sostre del saló o el paviment hidràulic en les cambres de bany.

Reforma de cuina

La reforma de cuina s’ubica en un espai obert al saló i es va utilitzar una distribució lineal. Amb això s’aprofita l’espai disponible i fins i tot es pot habilitar una zona office. A l’extrem de l’esquerra es van encastar els electrodomèstics, compostos per un microones, un forn i una nevera.

Seguidament neix el taulell, la qual es va equipar amb una pica d’un sol si i amb una placa vitroceràmica. A més, aquesta reforma de cuina va veure ampliada la seva capacitat d’emmagatzematge comptant amb diversos calaixos i armaris al llarg de la part inferior del taulell de cuina.

Reformes de bany

Es van dur a terme dues reformes de bany i en ambdues es va utilitzar un mateix disseny. Aquest consisteix en parets enrajolades a mitja alçada amb rajoles de color blanc que combinen amb els acabats en fusta del moble del lavabo i amb el paviment hidràulic.

Quant a l’equipament sanitari, cada bany compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Reforma integral a Barcelona

En Grupo Inventia t’oferim el millor servei perquè la teva reforma integral sigui un èxit. Pots sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís.