close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral en carrer Pallars

Fa escassos dies que a Grupo Inventia vam donar per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Pallars de la ciutat de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació total en què vam millorar tant el disseny interior de l’immoble com l’equipament de totes les seves estances.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, vam aplicar un estil en el qual predominen les tonalitats neutres, amb l’objectiu d’aconseguir estances àmplies i lluminoses. A més, això es combina amb acabats que encaixen a la perfecció com parets de maó vist i els paviments instal·lats: hidràulic a la cuina i de parquet a la resta de l’habitatge.

Reforma de cuina

Per a la reforma de cuina, que és oberta al saló, es va utilitzar una distribució en forma d’U. A la part esquerra es va col·locar un ampli moble de cuina en el qual, a més d’oferir una àmplia capacitat d’emmagatzematge, es van encastar els nous electrodomèstics .

A la part del centre es va col·locar el primer tram de fogons, sobre el qual es va instal·lar una pica doble. Ja en costat dret, el obert al saló, es va disposar un segon tram de taulell que a més d’estar equipat amb una placa vitroceràmica, ofereix un espai perfecte per realitzar les ingestes diàries amb total comoditat.

Reforma de banys

Aquest habitatge comptava amb dues cambres de bany, el de cortesia i el del dormitori suite. Per a la reforma de bany de cortesia es va utilitzar un enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar d’un to més suau la resta de la paret. Amb això ja es va aconseguir un espai ampli i lluminós, que es va equipar amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Per la seva banda, el dormitori suite compta amb una cambra de bany propi, amb la principal característica que el lavabo, doble i amb calaixera, se situa en la mateixa habitació. En un espai a part es van col·locar al vàter i la dutxa.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia la nova imatge de la teva llar serà tal com tu vulguis gràcies al nostre ampli catàleg de materials i dissenys. Pots informar sense compromís contactant amb nosaltres.