close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Sarrià

Aquesta mateixa setmana a Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió hem rehabilitat completament un habitatge ubicat a l’Avinguda Sarrià.

En línies generals hem volgut que aquesta reforma integral li atorgués a l’immoble un aire modern i actual. Entre d’altres, hem utilitzat tons neutres per pintar les parets i hem instal·lat un paviment de parquet laminat en la major part de la casa. Amb això, a més d’aconseguir un disseny interior renovat, hem aconseguit generar més sensació d’amplitud i lluminositat, alguna cosa perfecte per crear un ambient còmode.

En el següent vídeo es poden apreciar totes les millores dutes a terme en aquesta nova reforma integral.

Reforma de cuina

En la reforma de cuina es van aconseguir uns acabats increïbles. Per a la disposició dels seus elements es va optar per una distribució en forma de L.

A la part esquerra es va col·locar el primer tram de placa de cuina en el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica i es encastro un forn just a sota. El taulell gira a la dreta per donar lloc al segon tram. En aquest es va disposar una pica individual. Pel que fa a la capacitat d’emmagatzematge, aquesta reforma de cuina disposarà de diversos calaixos i armaris en tota la part inferior del taulell de cuina i en una part de la superior.

En aquesta reforma de cuina també destaca el disseny, d’aspecte rústic i amb paviment hidràulic.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany es va optar per un disseny interior en què destaca el blanc, ja que es volia aconseguir potenciar la lluminositat de l’estança.

D’altra banda, la cambra de bany es va equipar amb un complet equip sanitari, compost per un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter, un bidet i banyera. Amb aquesta rehabilitació es va aconseguir una estança molt funcional.

Reforma integral Grupo Inventia

Si necessites renovar el disseny i equipament de la llar, contacta amb Grupo Inventia i informa’t de tots els serveis que oferim sense compromís.