close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Aribau

Fa escassament uns dies que a Grupo Inventia vam concloure una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió vam rehabilitar completament un habitatge ubicat al carrer Aribau, en què amb el nostre treball vam millorar tant la imatge de l’habitatge com l’equipament de estances com la cuina o els banys.

En línies generals es van utilitzar tons neutres com el blanc i el beige per les parets. Aquests es van combinar perfectament amb un paviment de parquet i la llum natural provinent de l’exterior, generant així més sensació d’amplitud a tot l’immoble.

Les millores realitzades en aquesta nova reforma integral poden apreciar-se amb més detall en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina es troba en una estança independent però no es va col·locar porta, per la qual cosa es va ampliar l’espai visual. En aquest cas es va optar per una distribució lineal. En el fons esquerre es va col·locar la nevera ia l’extrem els altres electrodomèstics, compostos per un forn, un microones i un rentaplats. Seguidament es va col·locar el taulell, que arriba fins a l’altre extrem de l’estada.

Aquesta és àmplia i disposa de superfície de suport, a més d’estar equipada amb una pica d’un sol si i una cuina de cinc fogons. També es va ampliar la capacitat d’emmagatzematge amb diversos calaixos i armaris tant en la part superior com inferior del taulell.

Reforma de banys

Per a la rehabilitació de les dues cambres de bany amb què comptava l’immoble es va utilitzar un disseny modern en base a tons neutres com el blanc i el beige, dos colors que van aconseguir generar més sensació d’amplitud en les dues estances.

Quant a l’equipament sanitari, ambdues reformes de bany compten amb un lavabo, un vàter, en un d’ells suspès, i amb una àmplia dutxa.

Reforma integral Grupo Inventia

Si necessites uns acabats professionals i que cobreixin totes les teves necessitats a Grupo Inventia t’oferim anys d’experiència i èxit. No ho dubtis i contacta amb nosaltres sense cap compromís.