close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Còrsega

Aquesta mateixa setmana hem donat per acabada la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Còrsega de Barcelona. En aquesta ocasió vam rehabilitar els espais compartits com el saló, els passadissos o els dormitoris, a més de realitzar una profunda rehabilitació de les dues cambres de bany amb què comptava l’immoble.

Perquè puguis apreciar amb major detall les millores realitzades en aquesta reforma integral, compartim el següent vídeo.

Reforma de banys

Com hem dit, aquest habitatge disposa de dues cambres de bany i tots dos han estat rehabilitats, aconseguint una millora tant en la seva imatge com en el seu equipament.

En la reforma de bany principal es van pintar les parets de color blanc, cosa que unit a l’entrada de llum natural generava una major sensació d’amplitud en l’estada. Això és així excepte en la paret de la dutxa, que lògicament es va enrajolar. Per a això es van utilitzar rajoles de tipus mosaic en tons marrons i beige, una combinació de tons que genera profunditat. Quant a l’equipament, aquesta reforma de bany principal es va equipar amb un lavabo, un vàter i la citada dutxa, que es va protegir amb una mampara de portes corredisses.

Per la seva banda, la reforma de bany de cortesia va seguir un patró similar a l’anterior. Aquest es va equipar per complet amb un vàter, un lavabo i una dutxa, però en el seu disseny es van introduir altres elements. Per exemple, les parets es van enrajolar fins a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar la resta de paret de blanc. Amb això també es va aconseguir generar lluminositat, a més d’aconseguir una estada molt funcional.

Lluminositat i parquet laminat

Per a les zones compartides, es va optar per un disseny base però molt efectiu, ja que es va aconseguir millorar la imatge de l’habitatge totalment. Tant les parets com les portes es van pintar de blanc, cosa que va fer que la llum natural procedent de l’exterior inundés tot l’immoble.

Per al paviment, es va utilitzar un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural. A més de rehabilitar el malmès paviment que hi havia a la casa, es va aconseguir dotar d’altura i sensació d’amplitud.

Grupo Inventia reforma integral

Escollint a Grupo Inventia et garanteixes un èxit rotund en la teva reforma integral. Totes les estades lluiran com tu desitges a un preu molt competitiu. Pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.