close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i de mobiliari al carrer Diputació

A Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral al carrer Diputació de Barcelona.

En línies generals, vam utilitzar colors neutres amb l’objectiu de potenciar la lluminositat de l’immoble i generar més sensació d’amplitud. Pel que fa al paviment, per a les zones compartides com el saló o els dormitoris, i la cuina, vam instal·lar un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural. Per la seva banda, a la cambra de bany instal·lem paviment hidràulic i parquet.

Com podràs veure en el següent vídeo, a més de renovar el disseny interior de l’habitatge, també vam equipar totes les estances, utilitzant mobiliari de disseny en dormitoris i saló.

Reforma de cuina

La cuina es trobava oberta al passadís, de manera que vam decidir utilitzar una distribució en forma de U. A l’extrem de la part dreta, enganxada a la paret, vam disposar un buit a mida per posar la nevera i tot seguit col·locar el primer tram de taulell .

Aquest es va equipar amb una pica individual i en la part baixa es va disposar un forat per col·locar la rentadora. El taulell torça i dóna lloc a un altre tram, una mica més reduït però equipat amb una placa vitroceràmica.

Finalment, a la part esquerra vam col·locar una barra tipus cuina americana. A més de definir visualment la zona d’aquesta reforma de cuina, és una superfície de suport perfecta perquè els propietaris disposin d’espai de suport i treball.

Reforma de banys

Amb la reforma de banys es van aconseguir espais completament equipats i d’un ús molt funcional. Amb això, les dues reformes de bany compten amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida per una mampara.

Grupo Inventia reforma integral

Amb Grupo Inventia gaudiràs d’una reforma integral professional i que arribarà tots els teus desitjos. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.