close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i mobiliari al carrer Diputació

Si fa uns dies us vam presentar la reforma integral que vam finalitzar al carrer Diputació de Barcelona, avui t’expliquem tots els detalls d’aquesta rehabilitació en què també es va dur a terme la instal·lació del mobiliari a la sala d’estar, cuina, i dormitoris.

Un cop moblada, aquesta reforma integral llueix fantástica i els seus propietaris han quedat molt satisfets amb el resultat. En línies generals, vam utilitzar tonalitats neutres i vam instal·lar un paviment de parquet laminat amb l’objectiu de generar més sensació d’amplitud. En tractar-se d’una reforma integral amb la cuina i el saló en el mateix espai, aquest era un aspecte fonamental.

Abans d’entrar en detall, pots veure les millores realitzades i el mobiliari instal·lat en el següent vídeo.

Cuina reformada i equipada

La reforma de cuina era oberta a la sala d’estar i vam decidir que el més beneficiós era utilitzar una distribució en forma de L. Però en aquest cas, vam col·locar la nevera, de color vermell i d’aspecte vintage, a la part dreta de l’estança. En el tram de taulell que està enganxat a la paret vam instal·lar la pica i vam encastar el forn a la part inferior. La placa vitroceràmica es va col·locar en l’altre tram, el que està obert a la sala d’estar.

En aquest últim s’han habilitat uns tamborets, de color vermell, perquè els propietaris gaudeixin d’una barra tipus cuina americana en la qual puguin realitzar les seves ingestes diàries amb més comoditat, a part de la taula disposada a la seva vora. Com detall, en aquesta reforma de cuina destaquen les seves parets, que són de maó vist.

Bany funcional equipat

La reforma de bany es va pensar amb l’objectiu d’aconseguir una estança que respongués a les exigències del dia a dia amb molta funcionalitat. Per a això, es va instal·lar un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida per una mampara de portes corredisses.

Per al disseny, vam optar per combinar tonalitats neutres i fosques, ja que juntament amb mirall que es va instal·lar, generen major sensació d’amplitud i calidesa.

Grupo Inventia reforma integral

Amb Grupo Inventia aconseguiràs la reforma integral dels teus somnis a un preu molt competitiu. Disposem d’un ampli catàleg de materials i d’equipament que podràs veure sense cap compromís, per fer-ho només cal contactar amb nosaltres.