close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Premià de Mar

Fas escassament uns dies que a Grup Inventia vam finalitzar un nou treball de reforma integral. En aquesta ocasió ens vam encarregar de la rehabilitació d’un immoble ubicat a la localitat de Premià de Mar, al Maresme.

En aquest projecte vam voler imprimir l’ambient costaner a totes les estances de l’immoble, amb un disseny agradable i, per descomptat, amb tots els elements necessaris per oferir les millors prestacions. Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina s’ubica en una estança independent en la qual per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució a dos fronts.

A l’extrem de la part dreta es va disposar un buit a mida per a la nevera i tot seguit es va col·locar un primer tram de taulell de cuina sobre el qual es va instal·lar una pica d’un sol si. A la part superior, a més de disposar de capacitat d’emmagatzematge, es va encastar el microones.

A la banda esquerra es va col·locar un altre tram de taulell, en el qual es va disposar una placa vitroceràmica i forn, encastat a la part inferior del taulell de cuina.

Reformes de bany

En ambdues reformes de bany es van instal·lar tots els elements sanitaris necessaris per oferir les millors prestacions. D’aquesta manera, cada estança compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Pel que fa al disseny interior, en les dues reformes de bany es va utilitzar un enrajolat total amb rajoles de tons neutres en les parets a excepció de les de la dutxa, en què es van utilitzar rajoles tipus mosaic que generen una imatge molt dinàmica. En línies generals es van aconseguir dues estades molt lluminoses i acollidores.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia gaudiràs d’un projecte de reforma integral a mida i amb un pressupost detallat abans d’iniciar qualsevol tipus d’obra. Tot això sense cap compromís i amb assessorament personalitzat.