close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Provença de Barcelona

Una nova reforma integral passa a engrossir la llista de treballs finalitzats amb èxit de Grupo Inventia. En aquesta ocasió portem a terme la rehabilitació total d’un immoble ubicat al carrer Provença de Barcelona.

Com en altres ocasions, a més de millorar el disseny i l’equipament, vam mantenir certs elements que encaixaven amb la idea de la reforma integral. En aquest aspecte destaquen els paviments hidràulics i el sostre de maó vist. D’aquesta manera es disposa d’un habitatge adaptat a l’actualitat però amb l’essència dels pisos de Barcelona d’antany.

Reforma de cuina

La reforma de cuina es troba en un espai obert i per a la disposició dels seus nous elements es va optar per una distribució en forma d’U La major part del costat esquerre està destinat a un moble de cuina que disposa de buits a mida per poder encastar la nevera, el forn i el microones. Després d’això, neix el primer tram de taulell, en el qual es va col·locar l’aigüera.

Per la seva banda, al taulell de la part central es va instal·lar una cuina de tres fogons acompanyada per una campana extractora col·locada a la part superior d’emmagatzematge. Ja en el costat dret es va col·locar el tercer tram de taulell de cuina que, a més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball, pot utilitzar-se com barra de cuina.

Reforma de bany

Per al disseny de la reforma de bany es va utilitzar un enrajolat a mitja alçada amb rajoles blancs i es va pintar la resta de paret del mateix color. D’estrada, aquesta tonalitat genera major lluminositat i sensació d’amplitud, a més de combinar perfectament amb el paviment hidràulic i els acabats en fusta del moble del lavabo.

Al seu torn, aquesta reforma de bany es va equipar amb elements sanitaris que ofereixen les millors prestacions. D’aquesta manera disposa de lavabo amb calaixera incorporada, inodor i dutxa protegida per mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim un assessorament complet perquè el teu reforma integral sigui un èxit. Posa’t en contacte amb nosaltres i informa’t sense compromís.