close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Rambla del Poble Nou

Recentment a Grup Inventia vam donar per finalitzada la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat a la Rambla del Poble Nou de Barcelona. En ella ens vam encarregar de rehabilitar tant el disseny interior com l’equipament de totes les seves estances.

Una de les grans avantatges d’aquesta reforma integral és que l’immoble gaudeix d’una gran entrada de llum natural, de manera que no va ser difícil aconseguir espai que oferissin major sensació d’amplitud i un ambient agradable. En bona part es va aconseguir en combinar els tons neutres amb els quals es van pintar les parets amb un paviment de parquet en tons mitjans de fusta.

Reforma de cuina

En aquest cas la cuina és oberta al saló, però el seu espai està molt ben delimitat. Per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució en forma d’U. A l’extrem de la part de la dreta, la enganxada a la paret, es van disposar uns buits per encastar els electrodomèstics. Seguidament neix un tram de taulell de cuina que compta amb una pica d’un sol si.

El taulell de la part central es va destinar a superfície de suport, mentre que a la de l’esquerra es va instal·lar una placa vitroceràmica. Al estar oberta al saló, aquesta també pot utilitzar-se com a barra de cuina.

Reformes de bany

L’habitatge compta amb dues cambres de bany que es van rehabilitar i equipar completament, oferint les millors prestacions i molta funcionalitat en el seu ús. En ambdues reformes de bany, les parets es alicataron a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar de blanc la resta.

Quant a l’equipament sanitari, les dues disposen de lavabo amb calaixera incorporada i inodor. L’única diferència és que el bany principal compta amb una banyera, mentre que el de cortesia ho fa amb una dutxa.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals perquè la teva reforma integral llueixi tal com desitja. Sol·licita el teu pressupost sense compromís.