close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Ronda del Guinardó

Fa escassament uns dies que a Grup Inventia vam finalitzar la reforma integral que estàvem duent a terme a la Ronda del Guinardó de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació total i en la qual, en línies generals, vam aconseguir espais amplis i lluminosos. A més, duem a terme la instal·lació de l’equipament necessari en estances com la cuina o el bany.

Totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral, entre les que destaquen treballs de pintura o instal·lació de paviment, poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina ocupa una estança independent i es va utilitzar un taulell en forma de L per a la seva nova distribució. A més, a la part esquerra de l’estança es va col·locar un moble de cuina en el qual es encastraron els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones.

El taulell es situa en la part dreta d’aquesta reforma de cuina i més de comptar amb una placa vitroceràmica i una pica doble, disposa de diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part superior com en la inferior.

Reforma de banys

L’habitatge reformada a la Ronda del Guinardó comptava amb dues cambres de bany que es van rehabilitar completament. Per al disseny, en ambdós casos es va optar per un enrajolat total amb rajoles de to neutre, amb l’objectiu de generar lluminositat i amplitud visual a l’estança.

Quant a l’equipament sanitari, les dues estades disposen de tots els elements necessaris per oferir les millors prestacions com un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una pràctica dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia treballarà per oferir-te el millor projecte de reforma integral per a la teva llar. No ho dubtis i contacta amb nosaltres, et lliurarem el teu projecte de forma gratuïta.