close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Travessera de les Corts

A Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió vam rehabilitar completament un habitatge situat a la Travessera de Les Corts. En ella vam aconseguir generar un ambient idoni i molt acollidor, a més d’equipar completament estances tan importants com la cuina o els dos quarts de bany que tenia l’immoble.

Abans de comentar els detalls d’aquesta nova reforma integral, vam presentar un vídeo amb els acabats generals que es van aconseguir.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina àmplia i oberta al saló. Per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució de cuina en U. A la part de la dreta, la enganxada a la paret, es va disposar un gran armari en el qual, a més d’oferir una àmplia capacitat d’emmagatzematge, es encastraron els nous electrodomèstics.

A la part del fons es va col·locar un tram de taulell de cuina que es va equipar amb una placa vitroceràmica i en la part de la dreta, la a oberta al saló, se situa un segon tram de taulell de cuina amb una pica d’un sol si. A més, aquesta és molt allargada i ofereix una àmplia superfície de suport i de treball.

Reformes de bany

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i tots dos es van rehabilitar per complet. En les dues reformes de bany es va apostar per un enrajolat amb rajoles de color beige, cosa que va generar sensació d’amplitud i lluminositat a les estances. Quant a l’equipament sanitari, ambdues disposen de lavabo amb calaixera incorporada, inodor i dutxa.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia trobaràs els millors professionals perquè la reforma integral de la teva llar sigui tot un èxit. Sol·licita el teu pressupost i el rebràs de forma gratuïta i sense compromís.