close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Prepara la teva oficina per treballar des de casa

23 setembre, 2013 · Blog

Cada vegada són més les persones que opten per treballar des del seu propi domicili. Gràcies a eines com Internet molts llocs de treball ofereixen aquesta possibilitat, ja que el fet d’estar present de forma física en una oficina no cal pel treball que s’ha de dur a terme. Al seu torn, molts treballadors autònoms també es decanten instal·lar el seu despatx a casa sense necessitat de llogar un despatx.

Com que en l’entorn laboral a de regnar el bon ambient i l’energia positiva, podem treure molt partit a treballar des de casa. Per aquesta raó, en Grupo Inventia et volem oferir alguns consells per al disseny i la decoració per la teva zona de treball a casa.

Per començar ens centrarem en intentar que el nostre espai de treball sembli més ampli. Això, es pot aconseguir fàcilment pintant les parets de tons clars com el blanc o el beix, encara que un to gris clar també funcionaria. Es recomana que aquests colors es combinin amb mobles de tons fusta, aconseguint així una perspectiva de profunditat.

Un altre aspecte, segurament un dels més imprescindibles, és el mobiliari. En treballar a casa nostra, el millor és tenir-ho tot a l’abast i hem de buscar la barreja entre disseny i funcionalitat. Això es pot aconseguir amb l’ordre. Per exemple, utilitzar separadors per organitzar els calaixos de la taula de l’escriptori, llapis i safates per classificar els papers. A partir d’aquí, la nostra imaginació pot ajudar-nos molt pel que fa al disseny i l’estalvi si reciclem altres objectes, decorant i oferint-los una nova funcionalitat.

Dins el mobiliari, un objectes que guanya importància és la cadira. Està bé que estem a casa nostra, però tot i així, passarem bastant temps asseguts davant l’ordinador o consultant documents. Sens dubte, la cadira d’escriptori que escullis ha de donar-te suport total a l’esquena i permetre’t treballar amb comoditat.

Finalment, entra en joc la nostra imaginació. Si tenim l’oportunitat de treballar a casa nostra, perquè no decorar-lo al nostre gust i evitar la monotonia? Aquest aspecte és molt personal i el ventall de possibilitats és d’allò més ampli, des aprofitar les parets fins a la combinació d’objectes de colors vius. Com hem dit, els tons clars en l’ambient de treball són els ideals per aconseguir un clima de benestar, però al seu torn, podem combinar-ho amb vermells, verds o altres colors més impactants. Amb ells vam aconseguir, a part d’un toc més actual, una dosi extra d’energia.

Des de Grupo Inventia, empresa de reformes integrals, no ens cansarem d’oferir idees per a la decoració de la teva llar fent arribar les tendències més actuals. Contacta amb nosaltres i sol·licita la informació que necesitis.