close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Preparar un projecte d’interiorisme a Barcelona

15 novembre, 2023 · Blog

Com a empresa de reformes i interiorisme a Barcelona multifuncional el nostre objectiu és oferir-te la millor experiència i de manera personalitzada. Per això podem adaptar-nos al teu estil decoratiu i necessitats. Al costat d’un equip de professionals experimentats t’oferim les millors opcions per a cada espai de casa teva.

Dins d’aquestes línies, reparar un projecte d’interiorisme a Barcelona implica tot un seguit de passes. Aquests us ajudaran a planificar i executar eficientment el disseny interior de cada espai de la llar. Per aquest motiu, hem preparat una guia a seguir perquè el teu projecte d’interiorisme garanteixi un resultat perfecte.

interiorismo en barcelona

Recull d’informació

Perquè un projecte dʻinteriorisme funcioni el primer pas és entendre les necessitats dels clients. En aquest sentit és primordial fer una sèrie de reunions personalitzades. D’aquesta manera podreu establir quin disseny d’interiors s’adapta millor a l’estil requerit. A l’hora d’oferir propostes d’interiorisme, cal entendre l’objectiu de la reforma.

Normalment se solen reformar residències principals per viure amb la família, encara que també hi ha renovacions d’aspecte comercial. En el primer cas, es pot treballar amb dissenys d’interiors a Barcelona personalitzats i en base als gustos exposats. Al segon, podem treballar de manera funcional, creant espais atemporals dins de les tendències actuals.

A partir d’aquí es fa un treball d’anàlisi de l’espai. Hem de confirmar-te que les opcions escollides són aplicables a cada espai de casa teva. Per això tenim en compte tot tipus de detalls, des de les mesures exactes fins a la ventilació i il·luminació d’aquesta vivenda. Tot això de manera precisa i en contacte directe amb els clients.

Desenvolupament del concepte d’interiorisme

Amb tota la informació recopilada realitzem un concepte usant els elements sol·licitats pels clients. Com que es tracta d’un concepte d’interiorisme provem d’aplicar totes les millores i proposicions que creguem que poden encaixar al projecte. Evidentment sempre contrastem la proposta amb els interessats.

empresa interiorismo

Una part important en el projecte d’interiorisme és definir l’estil que ha de guiar el projecte. En aquest punt, les nostres interioristes a Barcelona creen plànols de planta de l’estat actual i de la nova distribució. A més, els acompanya’ns amb renders 3D en què es pot apreciar el resultat final aproximat.

Presentar el projecte

Des que visitem l’habitatge per prendre mesures i plasmar el projecte d’interiorisme a Barcelona passen pocs dies. Un cop el tenim llest t’ho presentem a una reunió concertada per exposar totes les millores que hem introduït. En aquest moment et pots quedar amb aquestes propostes o sol·licitar qualsevol canvi. Sempre que sigui possible treballarem perquè tinguis la casa dels teus somnis.

Per això considerem de vital importància que tots els detalls respecte al disseny d’interiors quedin ben definits abans d’iniciar les obres del projecte.

empresa interiorismo barcelona

Interiorisme a Barcelona

Seguint aquest guió d’actuacions el projecte d’interiorisme de casa teva només pot acabar de manera perfecta. Una actuació així necessita temps i cura per aconseguir un canvi d’imatge efectiu.